Intrebari frecvente

Plati

Cum platesc pe site-ul swm.confectii-metal.ro

Plata se poate face doar cu plata prin transfer bancar.

Site-ul este securizat?

Site-ul swm.confectii-metal.ro foloseste certificat SSL, ceea ce asigura faptul ca datele de navigare si cumparaturile sunt facute un siguranta.

Livrare

Unde sunt livrate produsele fabricate de Smits? (swm.confectii-metal.ro).

Produsele sunt livrate pe tot teritorul Romaniei prin diferite firme de curierat sau in cazul produselor mari se cere o cotatie pe Bursa de Transporturi.

Care este costul de livrare?

Livrarea comenzilor Smits Industry S.R.L  este gratuita, fara costuri sau taxe suplimentare pentru comenzi a caror valoare depaseste suma de 5000 de lei cu conditia ca destinatia sa fie in Bucuresti – Ilfov. Daca destinatia nu se afla in zona de acoperire si pentru comenzile care nu se afla in aria de acoperire a serviciilor prin Curierat Rapid se percepe o taxa de 300 RON.

Cat dureaza pana ajung produsele?

In functie de produsul si cantitatea comandata vi se va comunica termenul de executie, avand in vedere ca majoritatea produselor comandate sunt fabricate in baza cererii de oferta. In medie intervalul este intre 5 – 10 zile. In cazul produselor care sunt pe stock timpul de livrare este de maxim 3 zile.

Pot sa urmaresc starea expeditiei comenzii?

In cazul in care produsele sunt experiate cu o firma de curierat urmarirea expeditiei si va face prin verificarea AWB-ului. In cazul in care produsele sunt livrate cu ajutorul unui transportator contactat prin Bursa de Transporturi, verificarea expeditiei si va face telefonic direct cu soferul camionului.

Retururi.

Pot sa returnez o comanda?

Da! In cazul produselor aflate pe stock cu exceptia celor fabricate la comanda.

Daca in cazul produsele fabricate la comanda, daca  exista probleme sau neconformitati, vom gasi cea mai buna varianta pentru remedierea problemei si eliminarea oricarei neplaceri.

Cum returnez produsele Smits? (swm.confectii-metal.ro)

Destul de simplu. In maxim 14 zile de la receptia produselor puteti completa formularul online https://swm.confectii-metal.ro/formular-de-retur/ de pe site-ul nostru. Va vom contacta in maxim 2 zile lucratoare.

In cat timp voi primii banii inapoi?

Imediat ce primim produsul inapoi vom initia transferal bancar.

Alte detalii si intrebari

Daca aveti alte intrebari sau pur si simplu doriti sa aflati mai multe detalii despre produsele nostre nu ezitati sa ne contactati la oferte@smits.ro sau telefonic (+40) 751 025 008