Livrarea produselor In Romania:

Livrarea produselor :
Livrarea se face prin curier la adresa de livrare indicata de dumneavoastra, prin firme de curierat sau in cazul produselor voluminoase se cere cotatie pe bursa de transport. Durata de livrare pentru Bucuresti – Ilfov este de maxim 3 zile  lucratoare de la fabricarea produsului, iar pentru provincie maxim 5 zile. Nu se efectueaza livrari in afara Romaniei.

Smits Industry S.R.L  va garanteaza livrarea oricarei expeditii in bune conditii si in deplina confidentialitate, cu exceptia zilelor de sambata-duminica, a sarbatorilor legale si zilelor nebancare, in care nu se fac livrari. Totodata, Smits Industry S.R.L   are grija ca livrarea sa fie facuta in siguranta maxima, rapida si direct la adresa indicata de client, produsele fiind asigurate pe durata transportului, pana la momentul livrarii. Validarea comenzii se face telefonic sau online de catre operatorii nostri.

Livrarea produselor se face de luni pana vineri din acest motiv, va rugam sa ne comunicati adresa unde veti fi (serviciu, acasa, etc.).

Livrarea comenzilor Smits Industry S.R.L   este gratuita, fara costuri sau taxe suplimentare pentru comenzi a caror valoare depaseste suma de 5000 de lei cu conditia ca destinatia sa fie in Bucuresti – Ilfov. Daca destinatia nu se afla in zona de acoperire si pentru comenzile care nu se afla in aria de acoperire a serviciilor prin Curierat Rapid se percepe o taxa de 300 RON.

Pentru comenzile livrate pe teritoriul Romaniei, se va percepe o taxa de livrare de 300 lei daca destinatia se afla in aria de acoperire a serviciilor prin Curierat Rapid. Daca destinatia nu se afla in zona de acoperie a serviciilor prin Curierat Rapid atunci se percepe o taxa de 500 RON.

In caz de nemultumiri fata de serviciile de livrare ale firmei de livrari partenere contactati-ne la oferte@smits.ro. Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Smits Industry S.R.L  nu va plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor.

Black Friday, Black Week, Black Weekend, Flash Sales, Sale, Soldari:

Nu participam la astfel de promotii.

CUM PLATESC?

  1. Plata prin transfer bancar

In momentul plasarii comenzii alegeti metoda de plata transfer bancar urmand ca dupa plasarea comenzii sa primiti detaliile de plata. In urma confirmarii platii produsele vor fi expediate.